Toiminta

Tuemme uutta ja perinteistä naiskulttuuria Suomessa ja ulkomailla. 

Lyhyesti

Tuemme naisten asemaa edistävää toimintaa niin Suomessa kuin ulkomailla erilaisissa projekteissa. 

Viimeisin ulkomainen projekti oli viisivuotinen yhteistyö marokkolaisten naisten kanssa. 

 

Järjestimme vuosittain Helsingin Wanhassa Satamassa perinteiset Naisten Joulumessut, jossa sadat naiset möivät itse tekemiään tuotteita villasukista koruihin ja leivonnaisiin. Joulumessujen tuoton käytimme naisten asemaa tukeviin projekteihin.  

Lue lisää

DeathtoStock_Holiday8

Julkaisemme naisten asemasta kertovia kirjoja ja erilaisia oppaita.  Suurin myyntimenestys on ollut Rohkeus Parantua -kirja, jota on edelleen saatavissa. Väkivaltaa kohdanneille naisille suunnattu oppaamme Päänavaus selviytymiseen on tuonut apua monen lukijan elämään.

Katso kaikki julkaisumme ja tilaa

840

Naisten Kulttuuriyhdistys ry toimii kansainvälisesti vieden tietoa mm. naisten oikeuksista ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja opastaen naisia uuden elämän alkuun.

Lue lisää

682
596

Naisten tekemisistä ja vaikutuksesta suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin tiedetään aivan liian vähän. Naisten Ääni-hanke pyrkii korjaamaan tilanteen luomalla tietokannan suomalaisista vaikuttajanaisista. Sinäkin voit osallistua tiedon kokoamiseen esimerkiksi ilmiantamalla naisen, joka on vaikuttanut merkittävällä tavalla elämääsi.

Lue lisää